Det kreative hjørne

 Det kreative hjørne
 
Her finder du alverdens sjove og finurlige tips og tricks til DIY.
Alle forslag er afprøvet, testet og gennemført af mig. Hvis jeg har hentet inspiration fra internettet har jeg oftest tilført et lille tvist, og/eller kan i det mindste belyse hvor udfordringerne ligger i det pågældende projekt.
Jeg kan ikke besvare spørgsmål telefonisk angående projekterne, men du er velkommen til at sende mig en e-mail, så skal jeg forsøge at svare hurtigst muligt.
Jeg er ikke sponsoreret af hverken firmaer eller private !
Ethvert projekt må du udføre på eget ansvar !
 
Rigtig god fornøjelse  ! 
 
__________________________________________________________
 
 
 
 
 
Hyacintløg dyppet i stearin
------------------------------------
En sjov dekoration, - og farven på stearinen kan jo matche bordopdækningen, eller øvrige farver på dit interiør.
 
1. Fjern jord og rødder fra løget.
 
2. Smelt nogle lysestumper, ved svag varme,  i en lille gryde. Hvis du er ked af stearin direkte i gryden, så hæld lidt vand i gryden og stil en konservesdåse med lysestumperne i midt i gryden.
 
3. Dyp løget i stearinen ( i en glidende bevægelse ned og op ) og stil løget på et stykke bagepapir. Tag det næste løg og gentag. Laver du 4-6 løg ( eller flere) så kan du dyppe det første løg igen, når du har sidste løg i rækken. Det går derfor okay hurtigt selvom du dypper hvert løg 10-12 gange.
Dyp ikke helt tæt op ved det grønne på planten, levn lidt plads så planten kan vokse.
 
4. Når løget er færdigt ( du afgør selv hvor mange dyp du synes der skal til ) så er der jo mulighed for at dekorere det yderligere. Mine løg er efterfølgende dekoreret med lidt glitterlim.
 
Kan blomsten leve ?
Ja, - planten får næring fra sin egen "madpakke" (løget), og behøver derfor ikke få tilført vand udefra.
Nogle gartnere bryder sig ikke om ideen,- men for os der er lidt kreative, må man jo godt pjatte lidt indimellem, og så behøver ALT jo ikke være så korrekt !