Om kunstneren

Lone Ramtung
 
Jeg har i mange år interesseret mig for utroligt mange kreative ting....
 
Jeg holder af materialer som jeg kan male på, bøje, klippe, skære, sy, prikke, klemme, glatte, krølle, sammensætte og iøvrigt "gøre noget ved". 
 
Alle disse materialer kombineret med en veludviklet livlig fantasi kan give andre ( og til tider også mig selv) både hovedpine og åndenød.
Men det er altså vældig morsomt og livsbekræftende at sidde med noget i hænderne som jeg har skabt og som jeg har hygget mig med ( bandet over) leget med, konstrueret, tænkt,  vendt og drejet for til sidst at stå med slutresultatet - som efter egen overbevisning er "godt nok". Kunsten er nemlig at få stoppet i tide....og det kan selvsagt være svært når man kører med 180 km/t i overhalingsbanen !
 
Igennem årerne er der fremstillet tegninger både med kul og flydende tusch, acrylmalerier, skulpturer mixed media, stenkunst, kunst med/på drivtømmer, billedkunst herunder doodle, vandfarve, oliemaling samt blomsterbinding, perler, smykker, keramik, metal art med stanniol, beton, porcelænsmaling, papirklip, decoupage og glaskunst.
 
Da gården er sat til salg har jeg valgt at lukke galleriet / butikken, efteråret 2019.
 
 
Tidligere kunder vil genkende navnet:
Galleri Rosenlund, Østerbyvejen 5, 9940 Læsø.
 
Samme kunder vil nok heller ikke kunne genkende de kunstværker der er her på siden - for tidligere var galleriet fyldt op med acrylmalerier med finurlige figurer i form af skæve huse, sjove dyr, mennesker og meget andet. 
De fleste kan også nikke genkendende til glaskunsten som især var præget af skøre fugle og diverse saltkar, smykker, glasophæng, fade og pyntefigurer til troldegrene.
 
Lige p.t. er den helt nye dille at fremstille billedkunst med alcohol ink. Det er morsomt at lege med noget nyt samt (for mig) en helt ny teknik indenfor billedkunst.
Denne nye type billedkunst præger også denneher nye hjemmeside.
De "gamle og velkendte" malerier dukker også op på siden - men lige nu er der fokus på alt det nye.
Idag arbejdes der på at få skabt nogle forhandlere af både billedkunst og kunstnerkort. 
 
I løbet af foråret 2020 vil der være enkelte åbningsdage i vores butik. Hold øje med annonceringen på Facebook og her på hjemmesiden.
 
Som noget nyt har min mand, Erling Nielsen, fået et lille hjørne her på hjemmesiden. Her kan du se nogle af de modelbyggerier han har lavet. Se her
 
Jeg kan være svær at træffe på telefonen, så send en sms eller en e-mail, jeg tjekker disse flere gange dagligt.
 
sms:  24 25 24 82
 
 
 
 
 
 
     
 
 
 
Fotografering er en hobby som jeg har udøvet i mange år. Tidligere fotograferede jeg og min mand ( Erling Nielsen) bryllupper rundt om i landet. Der vil i løbet af 2020 igen komme fokus på fotograferingen. Billederne kommer senere her på hjemmesiden, og udvalgte fotos kan fåes som plakater.  
Lone Ramtung | VAT number: 25307003  | Phone: 24252482